Publicitat
Esports

L’Atlètic s’imposa 1 a 3 al camp del Taburiente i acaba l’any tercer

Els de Xero Gasol s’han situat tercers amb 23 punts després de guanyar el duel ajornat

Joan Tarrés ha anotat el darrer gol del partit / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Fins als darrers deu minuts finals, l’Atlètic Terrassa no ha pogut certificar la victòria al camp del penúltim classificat, el Taburiente canari, en el duel pendent des de la segona jornada de la lliga. Els de Francisco Jesús Martín han estat capaços d’inaugurar el marcador al minut 14 del primer quart després d’un penal-córner aturat per Marc Calzada que ha acabat amb un refús ben aprofitat per Óscar Allan. Des de llavors, els de Xero Gasol han intentat dur la iniciativa, però el marcador no es movia.

S’ha arribat al descans amb el mínim avantatge del conjunt de Las Palmas de Gran Canària. Al tercer període, Pau Cunill ho ha intentat en un llançament de penal-córner que ha acabat, com topta la resta, fora. El control de la bola era per als terrassencs, mentre que els canaris s’esperaven a la seva meitat de camp per llançar contracops que generaven poc perill a la porteria defensada per Marc Calzada.

La situació no ha començat a redreçar-se fins al quart període. Només se n’havien disputat dos minuts quan una passada de Marc Sallés ha permès que Jordi Bonastre guanyés la línia de fons per la dreta i assistís dins l’àrea Marc Escudé, que ha rematat al calaix establint l’empat a un. Quedava, però, encara molta feina per fer.

Els dos gols de la victòria

El duel continuava empatat, però la insistència de l’Atlètic ha tingut finalment els seus fruits. Quan faltaven vuit minuts per acabar, el davanter Quim Malgosa ha aprofitat una bona passada dins l’àrea per desviar la bola i establir l’1 a 2. Amb el Taburiente ja completament entregat, un minut més tard, Joan Tarrés ha aprofitat una bona acció ofensiva per establir l’1 a 3 definitiu. Gràcies a aquests darrers tres punts de l’any, l’Atlètic s’ha situat tercer amb 23 punts, a dos del Polo i a sis del líder, el Club de Campo.

Als de Can Salas els van perdre dues maletes en el vol cap a les Canàries. Van haver de comprar a corre-cuita algunes samarretes (com la de Pau Cunill) i el Taburiente els va cedir material per tal de poder disputar el matx.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top