Publicitat
Esports

L’equip femení del CN Terrassa vol retrobar-se amb la victòria

El conjunt egarenc vol superar la derrota encaixada a la piscina del Mediterrani

Després de la derrota per penals encaixada el dimarts a la piscina del CE Mediterrani, el CN Terrassa femení rebrà aquest dijous, a les 10.30 hores, el CN Catalunyaen partit avançat de la desena jornada de la Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez, amb un balanç de cinc victòries i quatre derrotes, mirarà de retrobar-se amb el triomf contra un rival que acumula quatre victòries i quatre derrotes en vuit partits disputats.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, considera que l’equip va competir bé al darrer partit contra el Mediterrani. “Va ser un partit molt equilibrat en el qual vam generar moltes opcions ofensives, però fallar quatre penals va acabar sent decisiu. El desenllaç va ser dur, però estem tranquil·les. Estem treballant bé i els resultats arribaran”. Xavi Pérez afegeix que el partit serà exigent. “M’espero un partit dur i exigent, més encara per la càrrega de partits que portem”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top