Publicitat
Diners

El Gremi d’Hostaleria impulsa amb Fupar la inserció laboral

.Un nou pas per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Fupar, entitat social compromesa amb la inclusió sociolaboral de les persones amb aquesta discapacitat i el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, associació empresarial que agrupa empreses del sector de l’hostaleria, la restauració i els hotels, han tancat un conveni de col·laboració per promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i també en risc d’exclusió social.

En l’acte de formalització d’aquesta acord, David González, director comercial de Fupar, ha remarcat que aquesta col·laboració referma el compromís de Fupar amb la inserció laboral i posa de relleu la necessitat que els diferents agents de la ciutat s’hi impliquin: “És vital treballar conjuntament amb entitats i empreses del territori per promoure la contractació activa i l’ocupació laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social”, ha afirmat. “Aquesta és una col·laboració d’enriquiment mutu”, ha continuat.

Per la seva part, el president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, Xavi Gómez Febrel, assenyala que “des del nostra sector tenim la possibilitat d’inserir laboralment a tot tipus de perfils, és per això que apostem per aquest treball conjunt, on hi guanyarem tots”. Gómez afegeix que “l’experiència ens demostra que els agremiats responen positivament”.

L’acord constitueix una passa endavant en les relacions entre Fupar i el Gremi d’Hostaleria en la creació de noves sinèrgies i col·laboracions en l’àmbit de l’ocupació i la generació de valor social a la ciutat, segons han confirmat González y Gómez en la signatura d’aquest compromís.

Amb la nova aliança s’obre un nou ventall de possibilitats de cooperació que es materialitzaran a través de diferents projectes comuns i accions a llarg termini d’acord amb els objectius socials i fundacionals. Entre d’altres, destaquen la promoció de la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual entre les empreses agremiades, així com l’establiment de períodes de pràctiques per a les persones amb discapacitat que participen en el Servei de formació i inserció de Fupar.

De forma indirecta, també a través de la difusió de les respectives missions, serveis i activitats que realitzen per separat ambdues entitats. Per últim, també a través de la contractació dels respectius serveis que s’ofereixen tant des de Fupar com des del Gremi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top