Publicitat
Diners

La cadena catalana Beth’s Hair aterra a Terrassa

L’empresa del sector de la perruqueria obre el seu primer local a la nostra ciutat en el marc d’una fase d’expansió en què ha doblat el seu nombre de salons entre 2020 i 2021

El nou establiment, ubicat al carrer de la Font Vella / alberto tallón

La companyia catalana Beth’s Hair, amb seu a a Barcelona, s’expandeix al Vallès Occidental. La cadena de perruqueries acaba d’obrir un nou establiment a Terrassa i un altre a Sabadell, sumant així 22 centres arreu de Catalunya, la gran majoria d’ells a la demarcació de Barcelona.

El nou establiment que l’empresa ha obert a Terrassa està ubicat al número 3 del carrer de la Font Vella i funciona com a saló de perruqueria, però també a tall de botiga de productes d’aquest sector.

Beth’s Hair, amb seu a Barcelona i fundada l’any 2014 per la professional de perruqueria Elisabeth López Salmerón, està especialitzada en el famós mètode “curly”, una rutina capil·lar per a cabell arrissat creada per Lorraine Massey per fer que el cabell es vegi menys crespat i aconseguir hidratar-lo i nodrir-lo.

La cura específica d’aquesta mena de cabell es realitza mitjançant productes especialment formulats per a ell, així com tècniques de tall, definició i assecat que ressalten i potencien la vida del cabell “curly”. La cadena de perruqueries selecciona productes per a oferir als seus clients rutines personalitzades, amb marques com Cantu, Lola Cosmetics, AS I AM, Flora & Curl i Shea Moisture entre altres.

En les seves perruqueries, Beth’s Hair ofereix tota mena de serveis per a persones amb cabells arrissats: diagnòstic i assessorament sobre el patró del rínxol, la seva porositat i elasticitat, tall en sec, definició i assecat especial amb difusor. A més, ha dissenyat un manual d’iniciació al mètode que ofereixen gratuïtament a tots els seus clients.

A més del local de Terrassa, la cadena acaba d’obrir un altre establiment de les mateixes característiques a Sabadell, concretament al número 38 del passeig de la Plaça Major.

L’empresa també va aterrar a finals de 2021 a Granollers, Girona i Reus, duplicant el nombre de salons, dels dotze que tenia el 2020 als 22 actuals. Aquest 2022 té previst arribar també a Madrid i triplicar el seu nombre d’establiments fins a 2025 gràcies a una aportació de capital de set milions d’euros per part de Hair Trade, grup inversor centrat en aquest sector.

Actualment, compta amb una plantilla total aproximada de 130 empleats. La previsió és triplicar aquesta xifra a la fi de 2025, superant els 360 empleats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La cadena catalana Beth’s Hair aterra a Terrassa
To Top