Publicitat
Festa Major

Molt d’humor al Parc de Sant Jordi

Toni Garcia i Elias Torres van ironitzar sobre la vida quotidiana

El còmic Toni Garcia va obrir la nit dels monòlegs /Nebridi Aróztegui

El Parc de Sant Jordi és aquesta Festa Major sinònim de passar-ho bé i de riure molt. S’ha convertit en l’escenari de la comèdia, dels monòlegs. Els humoristes de Terrassa Toni Garcia i Elias Torres van ser els protagonistes de la nit d’humor d’aquest dissabte, al costat de la Masia Freixa, i amb tot exhaurit. Els còmics van contagiar amb el seu humor sobre la vida quotidiana i en la que va haver-hi clares referències a la ciutat de Terrassa.

Elias Torres, que té una llarga trajectòria, va demostrar que té una gràcia innata per explicar qualsevol cosa del dia a dia i donar-li la volta. Ens va fer riure moltíssim amb la seva història imaginativa al voltant de la gran festa seguint l’empremta del Drac de Terrassa que surt de la cova de Sant Llorenç. Segons Torres, el drac està allà perquè va ser víctima de la bombolla immobiliària perquè ell de fet el que hagués volgut era quedar-se en el seu pis. En el seu conte surrealista també hi surt el cavaller a comprar roses, a última hora del vespre, rebaixades, al pakistanès, per enamorar a la seva princesa. I ho enllaça amb una imaginació desbordant, amb què Terrassa viu gent del tot món, amb els barris, amb la gent que s’ha de buscar la vida…

Toni Garcia també va fer també molta ironia de les coses quotidianes. Va explicar històries sobre el metro del Vallès i el bitllet més car de les zones per ser de Terrassa, del nou capgròs del cantant de rap Lildami i de la festa dels vegans al parc de Sant Jordi. Va evocar la seva infantesa i l’escola del barri que no és el mateix que l’escola del centre de la ciutat. I va parlar d’amor i de sexe per anar cap a l’actualitat amb l'”affaire” Piqué i Shakira i significar que són les relacions obertes. Conscient que hi havia nens i nenes, hi va posar cançons infantils per complaure a tots.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Molt d’humor al Parc de Sant Jordi
To Top