Publicitat
Gent de Terrassa

“Un diari local ha de ser del poble, ha de reflectir la seva gent”

ALBERT VÉLEZ, ENCARREGAT DE LA CAFETERIA ORIGEN

“Penso que un diari d’un municipi com Terrassa ha de ser un mitjà de comunicació més proper a la gent, més del poble i no tant dels polítics. M’agradaria que els grups de cultura popular i les entitats hi tinguessin més pes i que es mostrés molt més tot que el fa la gent de la ciutat, en comptes de centrar-se tant en l’actualitat política i els polítics”, comenta l’Albert Vélez, responsable d’una de les cafeteries del Mercat de la Independència. Vélez considera que aquest és un problema comú en molts mitjans de comunicació.

L’Albert creu que el primer cop que va aparèixer al Diari de Terrassa va ser quan tenia 15 o 16 anys i va fitxar pel planter de hockey patins del FC Barcelona. “Els meus pares encara guarden la pàgina”, diu. Hi ha sortit més cops després, però ja com a paradista del Mercat de la Independència.

De totes les notícies que ha llegit al Diari de Terrassa, assegura que la que més el va colpir va ser la de l’assassinat del regidor de Viladecavalls Francisco Cano l’any 2000. “Era molt jove i em va impactar molt”, recorda.

D’aquí a un temps li agradaria veure publicat a les pàgines del diari un article que parlés d’una hipotètica inversió al Mercat de la Independència per renovar-lo i actualitzar-lo, mantenint però el seu caliu humà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Un diari local ha de ser del poble, ha de reflectir la seva gent”
To Top