Publicitat
Gent de Terrassa

“M’agrada improvisar, sempre que hi hagi una base, no a la babalà”

Publicitat

Oriol Carreras periodista de la Ràdio Municipal i de Canal Terrassa

De petit li agradava jugar a fer de locutor de ràdio i, de gran, ja era un fan d’aquest mitjà i escoltava Radio Club 25, la Cadena SER i, més tard, programes com “La Ventana” o “La Bisagra”. Considera que “la ràdio és més creativa i pots realitzar més coses i, si tens una idea, la pots fer al moment”, explica. “Aquest punt d’improvisació i de més directe de la ràdio m’agrada molt”, afegeix.

Mentre estudiava, per pagar els estudis, treballava a diferents llocs. “Vaig estar fent carpetes durant dos anys i vaig estar cinc anys al món de l’hostaleria, a l’Hostal del Fum i al Centre Cultural fent de cambrer”, diu.“He fet bodes, batejos i comunions els que vulguis, i tres casaments a la vegada”. Llavors va començar a la desapareguda TV20, on va presentar diversos programes, culturals i infantils, i reportatges.

Una amiga de la seva germana li va trucar dient que deixava Canal Terrassa, que llavors es deia Televisió de Terrassa, i li va suggerir que anés a provar sort. I la sort es va produir i va entrar a treballar a aquest mitjà. “El primer que vaig fer va ser cobrir una roda de premsa del Partit Popular”, recorda.

A partir d’aquí, ha fet un munt de programes. Repeteix que “m’agrada improvisar, sempre que hi hagi una base i tenir alguna cosa preparada”. “Improvisar a la babalà, no m’agrada”, comenta.

Ha fet molts programes, a la televisió i a la ràdio, i sempre amb components humorístics. “No sé si em considero un humorista, però m’agrada que als programes hi hagi un accent humorístic”, indica.

Publicitat
To Top