Publicitat
Gent de Terrassa

“Sempre he tingut una voluntat innata per arribar a pactes”

Publicitat

Francesc Salvatella, advocat i president de Hockey per Terrassa

Diu que no va ser una vocació de petit decantar-se per ser advocat, però sí que va ser primerenca, tot i que a la família no hi havia antecedents. “De sempre he tingut una voluntat innata d’arribar a pactes i de convèncer a la gent i buscar solucions”, explica. I per això va triar aquesta carrera. Està especialitzat en dret mercantil i ara especialment en el dret concursal.

Quan va acabar la carrera “vaig tenir la sort de començar a treballar”, en el mateix despatx on havia fet les pràctiques. Dels anys exercint coma advocat “podria fer-ne un llibre, sens dubte, perquè són molts anys d’ofici i arriba un moment en què a més d’advocat, has de fer de metge i de psicòleg, perquè són clients que mereixen una especial atenció perquè no estan acostumats a les situacions que han de viure”.

Sí que li ve de tradició familiar la seva passió pel hockey i “des de ben petit, em vaig iniciar en aquest món”. Va ser jugador del primer equip del Club Egara, amb el qual va guanyar una Lliga i una Copa del Rei. Com a entrenador només ho va ser dels més petits, i va exercir de president, durant vuit anys.

“Vaig ser el president més jove, tenia 37 anys, l’any 1993”, recorda. Ser el president de Hockey per Terrassa suposa una gran satisfacció i li va fer molta il·lusió perquè va ser una iniciativa dels presidents dels clubs egarencs.

La navegació, els esports, però per sobre de tot, la família, són les seves aficions. “Dedico el màxim de temps que puc a la família i sempre he tingut el seu suport, en tots els aspectes de la meva vida”, diu.

Publicitat
To Top