Publicitat
Gent de Terrassa

“Si veus que la competència ho fa bé, t’esforces per a fer-ho millor”

Publicitat

Fanny Novell, presidenta del Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca

Va estudiar Magisteri, Psicologia i Logopèdia i de sempre va estudiar i treballar al negoci familiar. En quedar-se embarassada del seu primer fill, va decidir optar per deixar la feina a l’Escola Tecnos i treballar a casa. El seu pare, anys enrere, havia comprat “el que era el Forn del Progrés” i les filles han continuat un negoci amb uns seixanta de vida, amb dotze punts de venda i dos obradors.

Està involucrada en diferents estaments i ara és la presidenta del Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa, la primera dona que accedeix a aquest càrrec, el que suposa “un honor” per a ella. Diu que “al Gremi, malgrat que siguem competidors, sempre ha estat una gran família i sempre ens hem ajudat” i comenta que “això també ens fa créixer perquè si veus que la competència fa les coses bé, tu t’esforces per a fer-ho millor”.

Creu que “el nostre sector ha anat evolucionant i s’ha anat adaptant al llarg dels anys” i afegeix que “és molt creatiu, innovador i si fem les coses ben fetes, és un sector amb molt de futur perquè la gent valora un bon pa”.

Explica que “a Terrassa hi ha una tradició increïble en el món de la pastisseria i en el sector del pa hi ha una generació jove, que estan molt ben formats, tant a nivell d’ofici com de gestionar una empresa”.

La Pastisseria Forn del Progrés ha tingut una gran iniciativa i regalarà un pastís d’aniversari per celebrar el seu primer any de vida als infants nascuts entre el 13 de març de 2020 i el 13 de març de 2021

Publicitat
To Top