Publicitat
Gent de Terrassa

“El waterpolo és molt sacrificat, físicament i també mentalment”

/ LLUÍS CLOTET
Publicitat

sergio prieto waterpolista del cn terrassa

De petit practicava la natació a la seva escola fins que li van suggerir passar-se al waterpolo al Club Natació Atlètic-Barceloneta. “Era molt petit i els meus pares em van apuntar a natació perquè, a nivell físic, és dels millors esports que hi ha”, explica. El waterpolo li va anar agradant i ara és el que practica i a l’elit. “És molt sacrificat, físicament pi també mentalment”, diu.

Després d’un any a la Divisió d’Honor amb el Barceloneta, va passar al CN Terrassa. “És un club amb molt nivell també i sempre està entre els tres primers”, manifesta. El seu objectiu és anar millorant i adquirint més importància a l’equip i “anar a la selecció” i jugar partits internacionals.

Estudia Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials i comenta que “és una carrera que necessita moltes hores, no és senzilla i has de treballar molt. És complicada”. Les Matemàtiques i la Física eren assignatures que li anaven força bé i aquesta enginyeria “tenia una mica de tot el que m’agrada”. Li agradaria dedicar-se “al sector de l’espai o al de l’aerodinàmica”.

Una de les seves habilitats és tocar el piano. “No he anat mai al conservatori, però feia classes i m’encanta tocar-lo”. Afegeix que “els meus pares m’apuntaven a tot el que podien. He fet música, he fet tenis, arts marcials, i al final em vaig anar decidint pel que més m’agradava, el waterpolo”.

Publicitat
To Top