Publicitat
Gent de Terrassa

“Estar a l’staff tècnic no té res a veure amb ser jugadora

/ Nebridi Aróztegui

Sílvia Muñoz, metge de l’esport i especialista en eco doppler vascular

Comença a jugar a hockey perquè el seu pare hi jugava i “ens van apuntar a les tres germanes”. Per part de mare, a més, el seu besavi, l’Antoni Escudé i Galí, “va ser un “dels pioners” de portar aquest esport a la ciutat. Li anava bé i, amb 17 anys, ja la van escollir per a la selecció espanyola absoluta i va debutar en uns Jocs Olímpics a Sydney. “Els Jocs són la culminació i aquests són especials”, tot i que va estar a dues cites més.

Amb el CD Terrassa va viure els millors moments, amb una bona col·lecció de títols. “Ens agradava molt el hockey i entrenàvem molt més que els altres equips. No era una obligació i ho passàvem bé i això va ser bàsic”, afegeix. Després va jugar als Països Baixos i al Club de Campo, dues experiències de què guarda bons records. Jugar a fora “és una bona experiència veure món i està bé sortir”, diu.

Va estudiar Medicina, la professió dels seus pares, i exerceix com a especialista en Eco Doppler Vascular. “He fet com dues carreres paral·leles, hockey i medicina” i les dues coses s’assemblen en “l’esforç i la responsabilitat, i el treball en equip”. Treballa com a Vascular a Terrassa i com a metge de la selecció absoluta. “Estar a l’staff tècnic no té res a veure amb ser jugadora”, apunta. La seva experiència permet “entendre més a les jugadores quan es lesionen i ajudar-les psicològicament”.

Entre les seves aficions destaca estar “amb els meus nens” i també viatjar, encarar que “ara no es pot fer gaire”. Juga a hockey, a Segona Divisió amb l’AD Rimas, i també practica el pàdel.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top