Publicitat
Gent de Terrassa

“Estar rodejada de gent positiva t’ajuda a tirar endavant”

Ninna Torres presidenta del cercle cecot de joves empresaris

Ninna Torres, presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris

Semblava encaminada a ser mestra i va estudiar Magisteri d’Educació Especial i Educació Infantil, però li va sortir la possibilitat d’ajudar a la seva mare, en el sector del tèxtil, i ja no ho va deixar. “Un client que vam anar a veure em va preguntar que perquè no m’hi dedicava” i així va començar, tot i que, de petita, deia que volia “ser carnissera”.

Va agafar una representació de teixits coreans i “de mica en mica, vaig anar creixent”. A partir de l’any 2008, va començar a treballar amb grans marques del sector. Avui en dia, no sap si tornaria a estudiar Magisteri. Del món de la moda, li agrada molt el contacte amb la gent. “No sé si sabria estar en una oficina davant d’un ordinador i m’agrada anar a visitar els clients”. És satisfactori veure una peça que ha fet a una tenda, diu.

Admet que és un món “complicat” i cada vegada més i comenta que “ho has de fer bé perquè, si no, no et tornen a trucar una altra vegada”. No han estat temps fàcils pel seu sector amb la pandèmia.

De fa poc, és la presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris. “He anat creixent a nivell professional i fa uns anys em van proposar d’entrar-hi”, recorda. Li agrada “estar rodejada de gent i, si pot ser, de gent positiva que és la que t’ajuda a tirar endavant”, i això és el que ha trobat en aquesta entitat i som un grup molt cohesionat.

La seva llista d’aficions és molt llarga: sortir a córrer, esquiar, ballar, anar al gimnàs i estar a l’aire lliure, entre altres. I també compartir els moments lliures amb la família i amb les amistats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top