Publicitat
Gent de Terrassa

“M’agrada la cultura popular per fer coses amb la gent i participar”

Mireia Gabaldà, presidenta de la Mascarada - retrat Nebridi Aróztegui (1)
/ Nebridi Aróztegui

Mireia Gabaldà, presidenta de la confraria La Mascarada

Va arribar de Barcelona a Terrassa de ben petita i, quan tenia sis i per uns amics de la seva mare, va començar a Minyons. Després va passar a Diables i, fa vint anys, va passar a la Sussietat de l’Embut, organitzadora del Carnestoltes de la ciutat, que en acabat va passar a ser La Mascarada, que presideix. Tot el tema cultural l’atrau. “Minyons m’ho va ensenyar tot i vaig conèixer Catalunya i part d’Espanya gràcies a ells. I tant jo com la meva família, vam conèixer la cultura popular amb ells”, explica.

“Hi ha coses que m’agraden més i altres menys, però m’agrada la cultura popular i crec que és per poder fer coses amb gent i participar, i no m’agrada estar quieta”. El Carnestoltes li agrada perquè “engloba a molta gent i, al final, som com una gran família”. No és fàcil portar una entitat que organitza una activitat a l’any, diu.

“Hi ha gent que es pensa que no fem res, però englobem unes 4.000 persones i ho portem tot entre deu persones”, detalla. “Sempre ets criticat i això fa mal, i a vegades tens ganes de deixar-ho”, apunta. Li agrada disfressar-se, si bé li agrada més “organitzar que disfressar-me” i afegeix que “no m’agrada ser la protagonista”.

Professionalment, després de passar per diferents feines de diversos sectors, fa disset anys que exerceix com a cartera.

En el temps d’oci li agrada fer activitats amb la família i les amistats. També altres com llegir, sortir a la platja, a la muntanya, el cinema i anar a restaurants i “conèixer llocs nous”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top