Publicitat
Gent de Terrassa

“Tinc molta inquietud per saber com funcionen les coses i el món”

/ Nebridi Aróztegui

Miquel Girbau, graduat en turisme i administratiu sanitari

Tenia vàries opcions per estudiar que l’interessaven com Turisme, Ciències Polítiques o Comunicació Audiovisual, i al final “em vaig decantar pel Turisme”. Les raons van ser que “era una carrera molt global i en la qual tocaves moltes coses”. Tot i que la va acabar, no s’hi ha dedicat mai professionalment, tot i que no ho descarta en el futur.

Va començar a treballar al CAP de Rubí, com a administratiu, i fa cinc anys que treballa a MútuaTerrassa. Mentrestant, va aprofitar per continuar formant-se en un altre vessant que l’atreia, com és el Màrqueting Digital, un sector en el qual li agradaria treballar i continua formant-se en disciplines del mateix àmbit.

En l’actualitat, exerceix com a referent administratiu del tema de la Covid i apunta que “ha sigut molt dur i cada onada ha sigut molt diferent” i afegeix que “al principi hi havia por i incertesa”. El sector sanitari li agrada, sobretot, “perquè treballes amb persones i el que fas és ajudar a la gent”.

La comunicació l’atrau molt, però amb l’objectiu de “fer coses per ajudar als altres”. També ajuda al seu pare, que té una empresa del sector del plàstic industrial i en el seu temps lliure ha creat les seves xarxes socials i ha ideat la creació de trofeus esportius i medalles. “Soc curiós i tinc molta inquietud per saber com funcionen les coses i el món”, manifesta.

Ha jugat molts anys a futbol, en categories amateurs i l’esport li agrada molt , en general, tot i que ara ho té una mica deixat, i el repte és tornar-hi. També és un gran aficionat als viatges.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top