Publicitat
Gent de Terrassa

“A la gent, el que més els hi agrada, és la pastisseria clàssica”

/ Nebridi Aróztegui

Isabel Guix, propietària de la pastisseria Granja Gibraltar

Ho manifesta sense embuts: això d’estudiar no li agradava i, quan tenia tretze anys, va començar a ajudar al negoci familiar, la Pastisseria Granja Gibraltar, que enguany celebra el seu quarantè aniversari. “El meu pare ja havien tingut una pastisseria a Can Boada” i van obrir aquest establiment. De petita, però, pensava en un futur com a perruquera, cosa que va quedar aparcada.

“Tot el que sé és perquè els meus pares m’ho van ensenyar i també hi vaig posar interès i em va agradar”, comenta. Recorda que, quan es va obrir aquesta granja, l’any 1982, “érem els segons en ser una pastisseria-cafeteria” i això, llavors, era “tota una novetat”. De fet, primer van tenir permís per a la pastisseria i mesos després, el de la cafeteria. “Al principi no en tenia ni idea i em demanaven un cigaló i no sabia el que era. Amb els anys, en vaig anar aprenent”, explica.

“Els primers anys van ser durs i estaves tot el dia treballant” i no hi havia molt temps per a les amistats, apunta. El seu germà ha heretat del pare la professió i té un obrador pel seu compte, que és el que li proporciona els productes de pastisseria.

Assenyala que “a la gent, el que més els hi agrada, és la pastisseria clàssica”. Avisa, però, que “en la pastisseria, has de vigilar, perquè si t’excedeixes de dolç, després és massa embafador”.

Elements com la muntanya o la platja li encanten i quan té uns dies de descans, aprofita per passar-hi estones. Andorra és un dels seus llocs preferits i quan pot s’escapa a aquell país.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top