Publicitat
Gent de Terrassa

“La finalitat del meu llibre és intentar ajudar altres persones”

Noelia Galán, administrativa i autora d’un llibre

El seu llibre “A muerte por mi vida” està a punt de publicar-se. Hi explica les seves experiències. “La meva mare va morir de càncer de mama”, afirma. Ella va patir la mateixa malaltia. “En un primer moment m’ho vaig prendre fatal, perquè era el mateix que havia patit ella”, recorda. Però l’ha superat.

Arran de la insistència d’un antic company de feina, es va apuntar al Reto Pelayo Vida, una aventura per a cinc dones que han patit un càncer. Consistia a anar en bicicleta a l’Annapurna, un recorregut de 300 quilòmetres, a més de 4.300 metres d’altura. “Va ser una experiència brutal”, diu.

Pel que fa al seu llibre, comenta que “sempre m’ha agradat llegir i escriure, de ben petita, però mai m’havia plantejat escriure un llibre”. Durant la vivència al Nepal, va començar a gestar aquesta idea i allà va començar a escriure.

Va començar a treballar amb la Mercè Martí, que la va ajudar a configurar el llibre per ser publicat. “Hem treballat molt i estic molt orgullosa i la finalitat del meu llibre és intentar ajudar a altres persones perquè quan tens càncer, cadascú s’ho agafa de la seva manera”, assenyala.
Professionalment, ara exerceix com a administrativa a l’Institut Català de la Salut, després de passar per altres. “Sempre he tingut clar que volia estar en contacte amb la gent”, apunta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top