Publicitat
Gent de Terrassa

“És igual un manyà que un artista, cadascú té les seves habilitats”

Xavi Corral, artista multidisciplinar

Admet que ha passat “per milions de grups”. El primer va néixer a l’Escola Pia, de nom “Esquizofrenia”, que anava a actuar per instituts. L’afició de la música “l’he portat de sempre”, fent de cantant. Va estudiar Història de l’Art, però ho va deixar per la música i la seva feina, que és la mateixa de sempre. Ara exerceix com a cap de compres.

“Tot sempre ha estat més o menys amateur”, recorda, encara que quan estava al grup “Los restos del naufragio”, van entrar a una discogràfica i van editar una maqueta i un CD. “La base era el rock, però he anat cantant estils diferents perquè soc bastant eclèctic”, explica. Continua en actiu i forma part d’un trio acústic, que s’anomena “The Invisiblemens”, amb els quals ha gravat dos CD, i canta versions amb la formació “Hey Canallas”.

Sobre si li hauria agradat viure de la música, diu que “no sé si m’hauria agradat moure’m en una situació com aquesta” i afegeix que “considero que és igual un manyà que un artista, cadascú té les seves habilitats i tinc una consciència bastant obrera de les coses i ningú és més que un altre”.

També es dedica a la pintura i transforma escultures. Aclareix que no pinta de manera usual i barreja la pintura i el “collage”. “De sempre m’havia agradat i de petit dibuixava, però ho feia per a mi mateix”, apunta.

“Tinc dona i dos fills”, explica. Un és infermer i l’altre ha estudiat Belles Arts. “Estic molt orgullós d’ells com a persones”, afirma. De la seva parella, la Núria diu que és “el meu puntal de tots aquests anys”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top