Publicitat
Gent de Terrassa

“Cuidar-te i fer esport és un estil de vida que decideixes tu”

/ Alberto Tallón

Jordi Font, director del gimnàs Squash 4 i assessor laboral

D’usuari va passar a ser-ne el director. “Vaig entrar com a soci al Gimnàs Squash 4, ara farà 38 anys. Llavors només es jugava a esquaix”, recorda. L’any 2006, li va “sortir l’oportunitat”, explica, de portar la direcció i hi va haver un traspàs. “Ara el portem la Yolanda Codina i jo”, comenta. “La situació econòmica d’aquells anys era una altra i vam acceptar perquè ens agrada el món de l’esport”.

L’esport sempre l’ha atret i afirma que “quan va aparèixer l’esquaix, m’anava bastant bé”, i va competir a nivell català i estatal. L’aparició del pàdel, admet, va provocar una mica de davallada de l’esquaix i llavors “es va crear l’esquaix 57”.
Es diu, afegeix, que “l’esquaix és molt agressiu, però no ho és tant”. Els divendres, al seu centre, es fan classes a infants i ell s’encarrega de formar-los. Recomana l’esquaix i el veu positiu “a escala muscular i cardiovascular, sempre que estiguis ben entrenat”.

“Sempre aconsellem que abans de jugar s’ha d’estirar i, quan s’acaba, el mateix”, assenyala. Aposta per una continuïtat quan es tracta de l’exercici físic i apunta que “cuidar-te i fer esport és un estil de vida que decideixes tu”, no els altres. Els esports, en general, sempre li han anat bé. La seva professió de sempre és la d’assessor laboral, feina que fa molt de temps exerceix a Vidal Assessors.

Li agrada col·laborar en diverses activitats culturals de la ciutat i fa anys que està vinculat a la Cavalcada de Reis. També recorda que, en el seu dia, “vaig participar en Els Pastorets”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top