Publicitat
Gent de Terrassa

“No pensava que em dedicaria a una cosa que va començar com un hobby”

/ Nebridi Aróztegui

Clara Llanas, emprenedora

Va estudiar Empresarials. “El meu pare té una òptica i una marca d’ulleres i tot allò que està relacionat amb l’empresa i l’emprenedoria m’ha agradat molt”, explica. Fa uns set anys, el seu soci actual, l’Oriol Roca, una persona molt creativa, diu, va començar venent gorres per anar a un viatge.

“Va començar a tenir èxit i, l’any 2018, jo em vaig introduir” en aquesta aventura. El soci va començar a crear les seves pròpies joies i “li agradava”. És un producte que té molta sortida i, ara, també venen bosses i jerseis. Fa dos anys van decidir fer un pensament i van abocar-se del tot en aquesta empresa, de nom Mindtraveler, i que ven per tot arreu.

“Mai m’hauria imaginat que em dedicaria a això”, comenta. Quan va acabar la carrera, havia fet pràctiques en una empresa, però mai pensava que “em podria dedicar el 100% a una cosa que va començar com un hobby”.

Considera que la venda per internet, més que el futur, ja és el present, i assegura que d’aquesta manera “pots arribar pràcticament a tot el món i els caps de setmana també venem i no cal que tinguis una botiga oberta”. L’objectiu és que tot s’elabori amb un disseny propi, com ja passa amb les joies. Fa poc, manifesta, una “venture builder” d’origen alemany ha entrat com a inversora de Mindtraveler.

Fins fa tres anys, jugava a hockey, a l’Atlètic. Ara, li agrada fer curses de muntanya i també sortir amb la seva bicicleta de carretera. El teatre també és una de les seves aficions predilectes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top