Publicitat
Gent de Terrassa

“No em cauen els anells i tot el que aprenc em sembla bé”

/ Nebridi Aróztegui

Ada Pujol, propietària de La casa dels records

Es va formar en serigrafia artística perquè li agrada el molt de l’art i “tinc molta imaginació”. Va fer alguna feina relacionada amb aquesta formació, però també ha treballat de moltes coses diverses. “No em cauen els anells i tot el que aprenc em sembla bé”, aclareix. Ara, és la propietària de “La casa dels records”, una botiga de quarta generació. L’atenció al client, és una activitat que li agrada molt.

“Sempre he intentat treballar de cara a les persones”, apunta. Quan el seu pare s’anava a jubilar, li va dir de continuar al capdavant del comerç i, després de sis mesos per veure si es veia capça i finalment se’n va fer càrrec.

És un establiment de recordatoris i explica que, cada vegada més, fa treballs personalitzats, que realitza personalment, com plaques commemoratives o brodats. Ha introduït novetats respecte als serveis que s’oferien abans i comenta que “soc l’única botiga que tinc records de Terrassa fets per mi”.

Admet que mai s’hauria imaginat que acabaria gestionant la botiga familiar i diu que “vaig veure que m’agradava i que tenia moltes idees per tirar-ho endavant”. Hi ha clients que “venen a buscar una cosa estranya i, si puc els hi aconsegueixo”. Afegeix que “a la botiga em passen les hores volant i treballant per a mi soc feliç i m’encanta”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top