Publicitat
Monografic

Un binomi perfecte d’eficiència i personalització

Són ja 40 anys d’aquesta empresa d’origen familiar. Tenim experiència en el sector d’intermediació i administració de finques, una trajectòria que segueix consolidant-se per l’eficàcia del nostre equip, el seu tracte personalitzat i la confiança i discreció que els caracteritza.

Els nostres serveis són complets perquè comptem amb professionals especialitzats que s’encarreguen de tot el que el client necessita. Per una banda oferim l’assessorament immobiliari com a API, que inclou la intermediació en compravendes immobiliàries, el lloguer de finques, la valoració de finques urbanes i rústiques, la tramitació d’escriptures i d’herències i tots els serveis que se’n deriven i, per l’altra, a Comercial Immobiliària exercim l’administració de finques mitjançant el lloguer de finques i l’administració de lloguers.

Posar en mans dels nostres professionals la gestió d’un lloguer permet als seus clients sentir-se tranquils i confiats perquè a Comercial Immobiliària ens encarreguem de seleccionar els futurs arrendataris, de redactar els contractes i registrar les fiances, d’assegurar la protecció dels lloguers i aplicar els augments de renda i repercussions per obres, com també del pagament i repercussió d’impostos i taxes, tràmits i canvis de nom i la tramitació i obtenció de cèdules d’habitabilitat i certificats d’eficiència energètica.

En aquests moments que vivim cal poder confiar com mai en els altres i Comercial Immobiliària és una aposta segura perquè lluitem per fer realitat els somnis dels nostres clients.

Plaça Maragall, 3, 08221 Terrassa.
Tel. 93 783 13 55.
www.finquesci.com

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top