Publicitat
Opinió

Pressupostos

L’Ajuntament de Terrassa ha presentat els comptes municipals per a l’any 2021 amb un pressupost consolidat de 260, 55 milions d’euros, un 1,37 per cent més que en 2020; l’ordinari serà de 205,7 milions d’euros, un 1,13 menys que aquest any i el total amb inversions serà de 219,44 milions, un 1,08 més que 2020.

A continuació reproduïm el títol de la nota de premsa emesa ahir per l’Ajuntament de Terrassa en relació a la presentació de la proposta que s’aprovarà al ple: “El Govern presenta un pressupost municipal per al 2021 encarat a sortir de la crisi, enfortir el teixit social i econòmic i preparar la ciutat per al futur”. És allò de construir un relat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top