Publicitat
Opinió

Pressió

La velocitat de contagi sembla que s’ha estabilitzat a Catalunya segons les darreres dades, però cal esperar almenys un o dos dies per confirmar si la tendència és correcta. Així i tot, les xifres de la Generalitat preveuen un augment en les setmanes vinents de la pressió sobre els serveis sanitaris catalans. Els 327 ingressats a l’UCI d’ahir es podrien convertir la setmana que ve en 420 i dintre de dues setmanes en 650. Això vol dir que si apliquem la mateixa projecció, Terrassa podria passar en una setmana de 17 ingressats a 21 i en dues setmanes, a 33 persones a les UCI. Això sense comptar el que pugui passa durant les festes nadalenques. Una vegada més, hem de ser molt prudents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top