Publicitat
Opinió

Una oportunitat per a la ciutat

Publicitat

Una de les potencialitats i dels punts a explotar a Terrassa des de fa anys és la possibilitat de creixement. És una ciutat que encara té marge per ampliar els seus límits ja sigui amb sòl residencial com industrial. La crisi va frenar aquest creixement del territori. Tampoc va ajudar-hi l’aturada d’infraestructures clau per al desenvolupament econòmic de la ciutat com el IV Cinturó. Paradoxalment, ara que Terrassa mira com recuperar-se de la crisi generada per la pandèmia de la Covid, li sorgeix una oportunitat. El futur del polígon industrial els Bellots II, situat al peu de l’autopista C-58, entre l’avinguda del Vallès i l’N-150, comença a prendre forma. Els propietaris dels terrenys, dos gegants de la promoció i l’explotació de sòl industrial, treballen amb dues empreses del sector logístic interessades a implantar les seves factories al sector, on ocuparien entre el 80% i el 90% de la disponibilitat. Un estudi sobre la implantació d’aquestes activitats i el mercat laboral conclou que les logístiques generarien 4.000 llocs de treball directes i al voltant de 8.000 d’indirectes. És, doncs, una oportunitat que no podem deixar escapar, i menys, en aquests moments.

Publicitat
To Top