Publicitat
Opinió

Pioners en l’educació viària

Publicitat

Els accidents de trànsit són la primera causa de mortalitat infantil i cada tres minuts un nen o una persona jove (d’entre 0 i 19 anys) mor en un accident de trànsit, a peu, amb bici o amb moto. La lluita contra la sinistralitat a la carretera ha ocupat en els últims anys els governs amb diferents campanyes que han arribat amb més o menys impacte a la població. Amb tot, els experts sempre han posat l’educació en el centre de l’estratègia per capgirar les estadístiques. L’Escola Sant Josep de Calassanç de Terrassa prepara un programa pioner per impregnar tota l’educació del col·legi amb conceptes de seguretat del trànsit. “Moving Stars” és una iniciativa en la qual participen el col·legi terrassenc i les autoritats de trànsit de Grècia i que ha estat triada per la Unió Europea en les seves beques Erasmus + de formació del professorat. A través del joc, els alumnes aprendran a connectar la motricitat amb la seguretat viària. I el més interessant és que aquesta formació apareixerà a totes les assignatures convencionals del centre. Es tracta d’un pas endavant perquè les noves generacions tinguin més consciència d’una de les xacres de la nostra societat.

Publicitat
Pioners en l’educació viària
To Top