Publicitat
Opinió

Un Nadal per a tot el territori

El cap de setmana ens ha deixat de nou un gust de boca dolç. La setmana passada l’Atlètic Terrassa va ser protagonista gràcies a la seva victòria a la Copa en l’últim segon. Aquests dies Minyons és notícia a tot arreu –amb el permís de l’equip femení de waterpolo del Club Natació Terrassa. La diada de la colla malva va ser històrica després de la consecució del 3 de 9 amb folre, la primera construcció de 9 després del confinament. I és que les imatges d’emoció que es van viure diumenge a la plaça Vella deixaven palès el patiment que han viscut la cultura popular i les colles castelleres, més concretament durant els últims dos anys. També van demostrar que la pandèmia no ha pogut tampoc amb Minyons, que tot i les circumstàncies continuen amb esforç i empenta.

Un cop tancada la temporada castellera més estranya, encarem el Nadal. I aquest any, si la sisena onada ens ho permet, la ciutat tornarà a viure unes festes especials. L’Ajuntament ha desplegat una programació per estendre els actes per tot el territori. Trenets als barris, decoració i il·luminació nadalenques i activitats infantils seran presents a gairebé tota la ciutat.

Publicitat
To Top