Publicitat
Opinió

Per un comerç de proximitat

El Black Friday ha estat desigual, com gairebé cada any. Aquesta campanya d’origen nord-americà que ja s’ha instal·lat aquí no perjudica el comerç local, però tampoc el beneficia. Els botiguers de proximitat no poden competir amb les cadenes comercials, que en realitat s’emporten el gruix principal de les vendes aquests dies. De fet, l’estratègia d’aquestes grans empreses ha fet que el Black Friday hagi perdut el seu sentit, ja que han allargat massa el període de descomptes. No obstant això, els botiguers terrassencs dipositen ara tots els seus esforços i esperances en la campanya de Nadal. Segons les seves previsions, les vendes podrien ser com les d’abans de la pandèmia. Seria una bona manera que el sector comercial recuperés una part d’allò que la Covid els va arrabassar. Tot plegat ens porta a la següent reflexió: a l’hora de fer compres, hem de ser pràctics i alhora també beneficiar el nostre entorn. Si volem una ciutat viva i dinàmica, i amb comerç propi, la millor manera de donar-hi suport és comprant productes que siguin de proximitat, al barri.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top