Publicitat
Opinió

La garantia de la moratòria

El 2021 s’acaba i en el penúltim editorial de l’any hem de tornar a parlar per enèsima vegada de l’ampliació de la zona de vianants del centre. I és que allò que s’intuïa de forma informal s’ha confirmat oficialment. Les multes a la nova àrea de vianants no arribaran fins a l’1 de juliol. Malgrat que ja es disposa de càmeres i de la senyalització en els carrers afectats, l’Ajuntament amplia la moratòria pels incompliments de les restriccions de mobilitat en la nova illa per als vianants. El motiu principal: s’esperarà que tots els veïns, o bona part d’ells, afectats pels canvis puguin disposar de les targetes d’autorització de pas corresponents. L’ajornament permetrà també l’activació d’una app per als usuaris eventuals. També es podrà avançar en la sensibilització. I és que des de la posada en marxa d’aquesta mesura hem defensat que les presses no són bones en l’adaptació d’una nova mobilitat. Les queixes dels residents dels carrers afectats així ho van demostrar. Per això, s’han de tenir totes les garanties abans de començar a posar les sancions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top