Publicitat
Opinió

L’honestedat del moviment veïnal

Terrassa ha estat una de les ciutats on el moviment veïnal més ha treballat per la dignitat dels barris i la millora de la qualitat de vida dels veïns. Ho va fer de valent a la Transició quan, a banda de lluitar per la pavimentació de carrers i l’enllumenat, es va comprometre en la recuperació de les llibertats i de les institucions democràtiques. Dècades després, aquell moviment voluntarista, honest i compromès afronta reptes com la necessitat d’un relleu generacional i de recuperar la interlocució amb un veïnat molt divers i amb una proliferació de canals de participació que escapen als canals tradicionals. És per això que l’esforç d’AAVV com la de Grups Gibraltar Lluís Companys per dinamitzar el barri no pot quedar tacat pel comportament individual d’un integrant de l’entitat.

La nova junta afronta ara el repte de pagar el premi de la loteria de Nadal, després que els diners hagin desaparegut dels seus comptes. Donar la cara, com van fer ahir davant dels afectats, és el primer pas per a la solució. També per recuperar la confiança del veïnat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top