Publicitat
Opinió

Tornada a l’escola amb incògnites

Els alumnes van tornar a classe ahir amb la sensació que hi ha més incerteses ara que quan es va iniciar el curs al setembre. I és que la sisena onada amplificada per la variant òmicron està multiplicant els casos de contagis a la ciutat. En aquest context, el retorn a l’escola esdevé una incògnita. A més a més, s’ha de veure de quina manera afectarà els nous protocols establerts per la Generalitat. A educació infantil i primària, únicament s’indicarà quarantena quan hi hagi cinc casos o més, o un 20% dels alumnes del grup que hagin donat positiu en un període de set dies. A secundària, es mantenen els protocols establerts. L’alumnat immunitzat tampoc haurà de fer quarantena, mentre que els no immunitzats hauran d’aïllar-se durant set dies. A més, s’oferirà un test d’antígens gratuït a tots els alumnes d’un grup de convivència estable on hi hagi un positiu. Des de l’inici de la pandèmia s’ha demostrat que l’escola era un àmbit segur. Les mesures preventives han funcionat fins ara. Per això, esperem que ho continuïn fent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top