Publicitat
Opinió

Els reptes del creixement

Terrassa va tancar 2021 amb 224.387 habitants, la xifra més alta de la seva història. El padró va créixer en 276 habitants. De moment, les dades del padró a 1 de gener de 2022 revelen que la ciutat torna a guanyar població gràcies a l’increment, discret, de la natalitat i sobretot a un saldo migratori positiu. L’any passat van tornar a néixer més infants a la ciutat i van arribar 1.863 persones més de les que van marxar.

D’aquesta manera, Terrassa ha superat el primer any de pandèmia que, com va passar en molts altres municipis, va suposar una pausa en el creixement demogràfic. La tendència a l’alça continua ara. Tanmateix, caldrà veure si aquest increment es consolida. En tot cas, no hauria de ser un problema, ja que la ciutat ha tingut la capacitat històrica d’acollir nouvinguts. S’hauria d’entomar, doncs, com una oportunitat per fer una ciutat referent i líder. Això sí, les infraestructures, els equipaments i els serveis municipals hauran d’estar a l’altura per poder assolir aquests reptes. De fet, som la tercera ciutat de Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top