Publicitat
Opinió

L’economia circular en la construcció

La construcció ha estat i continua sent un sector molt rellevant a Terrassa. Tothom recorda aquella època –no fa tant temps–, que les grues omplien el cel. Ara que sembla que la recuperació econòmica comença a ser una realitat, la construcció torna a agafar pes. Com passa en molts altres àmbits, la innovació també ha arribat a aquest sector. L’economia circular, és a dir, la reutilització dels materials, ha de ser una forma d’aportar valor afegit. I Terrassa comença a estar molt ben posicionada. L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat) compta des d’ahir amb una nova càtedra d’empresa que se centrarà en la construcció circular. Es crearà un hub per difondre una metodologia que redueix els dos principals impactes negatius del sector de la construcció: la toxicitat dels materials i la creació de residus. Terrassa ja és referència en el sector audiovisual gràcies al Parc Audiovisual de Catalunya i en innovació digital gràcies a l’IAM3D Hub de Leitat. Ara, podrem fer un pas més i ser el motor de la construcció circular. Fem-ho!

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top