Publicitat
Opinió

Treballar amb previsió

La construcció viu una pandèmia paral·lela a la Covid-19 i és l’escalada global de preus que s’està produint des de principis del 2020. Si primer el problema va ser el virus, ara –i ja en una situació molt diferent– la realitat és que l’augment dels costos de l’energia i del transport està suposant dificultats a molts projectes. El cop està afectant el sector privat, però també el públic. En aquest sentit, Diari de Terrassa va publicar el febrer passat que els treballs de la futura pista coberta de Can Jofresa s’havien ajornat a causa del sobrecost econòmic del projecte. L’Ajuntament havia presentat una oferta a l’empresa, que consistia a ajustar a l’alça el preu de l’obra per un import aproximat de 350.000 euros. El primer pressupost tenia un cost de quasi 1,6 milions d’euros. La construcció d’un altre equipament molt reivindicat, el casal cívic del Roc Blanc, ha quedat aturat pel mateix motiu: l’encariment del material. El consistori tornarà a licitar les obres. Estem davant d’un problema que no pot aturar la ciutat. Caldrà, doncs, treballar amb previsió i avançar-se als reajustaments.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top