Publicitat
Opinió

Sobre la percepció d’inseguretat

El nou cap de Mossos d’Esquadra a Terrassa, Marc Caparrós, deia en una entrevista a Diari de Terrassa divendres que “si la societat se sent insegura és que està insegura”. Són paraules que cal tenir en compte. També afegia que “a vegades els ciutadans no saben el que passa, i potser no passa realment el que creuen que passa”. Sembla un joc de paraules, però en realitat també convida a una reflexió sobre la seguretat a la ciutat. De fet, la setmana passada s’explicava que els fets delictius durant el 2021 s’han mantingut en xifres pràcticament iguals a les de 2019. Això sí, les detencions havien augmentat un 11,1%. El conseller d’Interior Joan Ignasi Elena afegia que la percepció d’inseguretat es combat amb nombres reals i amb una major presència policial al carrer. Aquest debat sobre la seguretat a Terrassa va continuar en el ple municipal d’ahir amb el compromís de crear una app que agilitzi l’atenció ciutadana al comerç i a altres col·lectius vulnerables. Com deia Marc Caparrós, fem que la societat deixi de sentir-se insegura.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top