Publicitat
Opinió

Un nou èxit del festival de jazz

I sense gairebé adonar-nos ja s’ha acabat el 41è Festival Jazz Terrassa. Després de dues edicions, s’ha celebrat de nou en les dades habituals de març i amb una certa normalitat. El certamen internacional ha tancat aquesta edició amb un balanç positiu tant en la qualitat dels concerts com en xifres: 8 mil espectadors repartits entre els principals concerts celebrats a la Nova Jazz Cava que va reunir 2.584 persones i al voltant de 5.000 pel que fa a la participació de públic en les 29 activitats paral·leles. Un recompte que situa la participació al voltant d’un 85%.

A més, el festival ha aconseguit mantenir el contingut previst amb més de 50 concerts i activitats al voltant de l’òrbita del jazz, a Terrassa i comarca. En molts dels actes, com en el McBride i Terraza, es van penjar el cartell de localitats exhaurides. L’única cosa que no ha acompanyat ha estat la meteorologia, que ha fet que els concerts a l’aire lliure s’hagin hagut de fer sota cobert. Per això i, malgrat que queda un any, ja esperem amb més ganes la pròxima edició. Tant de bo sigui la del desitjat retorn del pícnic jazz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top