Publicitat
Opinió

L’interès pel patrimoni, a l’alça

35.109. Aquesta és la xifra de visitants de la Fira Modernista, segons el primer balanç estadístic que ha fet l’Ajuntament de Terrassa. Van destacar els 13.116 visitants que van passar per la Masia Freixa, els 14.341 del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, els 4.639 de la Casa Alegre i els 1.565 del Castell Cartoixa de Vallparadís. A més, 3.295 persones van participar en les diferents rutes i visites guiades. Aquestes dades no han de sorprendre ningú, perquè durant tot el cap de setmana es va viure un esdeveniment multitudinari. Hi havia gent per tot el centre de la ciutat. Tanmateix, només en casos molt puntuals es van produir aglomeracions. El que sí que sorprèn és la procedència dels visitants. El 55,97% de les persones que van participar d’aquestes activitats són de Terrassa, mentre que el 40,93% provenia de la resta de Catalunya, un 1,96% de l’Estat espanyol i un 1,14% de l’estranger. Aquests percentatges reivindiquen el potencial turístic de la Fira Modernista i dels elements arquitectònics de la ciutat. Terrassa i el seu patrimoni interessen. Creguem-nos-ho de veritat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top