Publicitat
Opinió

Referent informatiu de Terrassa

El Diari de Terrassa ha celebrat el primer aniversari des del seu rellançament. Ho ha fet creant els primers Premis Gent de Terrassa, que es van concedir dijous en un acte multitudinari a la Seu d’Ègara. Els merescuts guardonats van ser el dibuixant i pintor Robert Cabeza, la investigadora del CSIC Teresa Puig, l’empresari David Garrofé, l’exregidora i activista Teresa Casals, l’actor Pere Arquillué i el cantant Lildami. Pel que fa a l’entitat, es va distingir el Museu Tèxtil de Terrassa, que ha celebrat el seu 75è aniversari. Aquest camí, però, va començar fa un any amb un objectiu clar. La nova organització, el disseny, el model editorial, l’estratègia de difusió digital… Tot s’enfocava cap al mateix horitzó: continuar sent el referent informatiu dels terrassencs, tant al paper, com a la web i a les xarxes. Sempre amb un periodisme honest, crític i ambició i amb el ciutadà al centre. Amb aquests valors i propòsits, hem fet els primers passos de la nova etapa i els mantindrem amb el suport dels terrassencs que ja ens estan acompanyant i als quals estem agraïts per l’acollida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top