Publicitat
Opinió

Quan la factura elèctrica es dispara

Els increments dels costos energètics ens han afectat a tots durant aquest últim any, particulars i empreses. Fer front a aquesta despesa està suposant un maldecap i està suposant un impacte elevat en l’activitat econòmica. I l’administració no s’escapa a aquest cop. De fet, l’Ajuntament de Terrassa es prepara per fer front a una factura sense precedents: 10,4 milions d’euros en consums energètics, 6 milions més dels previstos inicialment. De fet, els pitjors presagis de principis d’any s’han confirmat. La factura s’ha disparat especialment a l’enllumenat públic i als edificis i equipaments municipals. Junts representen el gruix de la despesa elèctrica municipal, pràcticament a parts iguals. Tenint en compte de quina manera pot canviar un pressupost a causa d’aquestes condicions, seria convenient fer una aposta per l’autoconsum energètic. Diferents ajuntaments ja estan fent passos per instal·lar energia solar fotovoltaica que, a més de ser més sostenible, redueix la dependència. Sabem que a Terrassa s’ha iniciat aquest canvi, però el context econòmic obliga a ser més decidits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top