Publicitat
Opinió

La implicació total en l’objectiu

Ara fa dies que no parlem de l’orgull terrassenc. No és que no en tinguem motius, perquè sí que els tenim. Simplement, perquè les persones, entitats i institucions que destaquen per aquests valors estan treballant cada dia per fer millor la ciutat de forma sigil·losa. Podríem fer un llistat ampli d’aquells que ens fan sentir molt orgullosos com a terrassencs. Però avui hem de parlar de castells. Aquest cap de setmana es va celebrar la 44a Diada dels Minyons. La colla exporta el nom de la ciutat a tot arreu gràcies a les seves actuacions. Però també pels seus valors i això és gairebé tant o més important que carregar i descarregar castells. Aquest diumenge van descarregar el 2 de 9 amb folre i manilles. Va ser una manera immillorable de tancar la temporada. En aquest castell va participar almenys 350 persones, fent tota mena de tasques i amb una implicació total en l’objectiu. I és que, com vam avançar en el reportatge que va publicar el Diari de Terrassa dissabte, la força de la colla malva rau en el grup. I aquest és un valor molt preuat i que no falla. Una nova lliçó, doncs, dels Minyons.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top