Publicitat
Opinió

Dies complicats a causa del fred

El termòmetre ha caigut en picat. Segons les previsions, les temperatures podrien situar-se per sota dels 0°C els pròxims dies i a conseqüència de la borrasca s’estan produint importants episodis de vent, superiors als 100 quilòmetres per hora. Aquest canvi de temps tan abrupte ha mobilitzat l’Ajuntament de Terrassa, que ha activat el protocol d’actuació en situació de fred intens. Les persones sense llar podran ser traslladades en un lloc arrecerat, l’Andana, sense patir les inclemències del temps. És important que tothom a la ciutat pugui estar segur davant d’unes temperatures gèlides.

En aquests moments, cal reconèixer la tasca del Servei d’Atenció Immediata i de la Creu Roja, que porten menjar i mantes a les persones que passen la nit al carrer. La seva feina voluntària i altruista és fonamental tot l’any, i especialment en dies tan complicats com aquests. Gràcies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top