Publicitat
Opinió

Un punt de partida per a les “start-ups”

L’emprenedoria és imprescindible en la generació de riquesa i llocs de treball. Crear un negoci de zero, això sí, no és senzill, i encara menys si no hi ha les suficients facilitats financeres i burocràtiques, com passava fins ara. Tanmateix, això podria canviar a partir d’ara gràcies a la nova llei de “start-ups”. Aquesta nova normativa té l’objectiu de desenvolupar un fort ecosistema emprenedor al país, a través de la creació i relocalització d’empreses emergents i de l’atracció de talent i capital internacional. La llei també permetrà agilitzar tràmits i que els emprenedors tinguin menys impostos. Tot plegat, amb un únic propòsit: millorar la competitivitat empresarial respecte a altres països europeus. Terrassa és el tercer municipi català en nombre de “start-ups”. Hi ha mancances i molt camí per recórrer, però tenim un bon punt de partida per dur a terme el potencial emprenedor que hi ha a la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top