Publicitat
Opinió

Oportunitats audiovisuals

Els projectes del Parc Audiovisual no s’aturen. Ans al contrari. La vinculació de la ciutat amb el cinema cada vegada és més estreta. Els projectes perquè el sector arreli a Terrassa i puguem generar una indústria cinematogràfica es multipliquen. En aquest sentit, destaca la proposta per crear una FP d’oficis relacionats amb la cinematografia, uns estudis que complementarien l’ESCAC i que situarien la ciutat al centre de la formació relacionada amb el setè art. També s’ha de valorar la posada en marxa del nou FilmLab el març. Es tracta d’un nou estudi, amb potent maquinària, on els estudiants podran anar a rodar episodis pilot, amb els quals poder anar després a reunir-se amb promotors i ensenyar-los el producte físic. Aquest laboratori està adreçat a emprenedors o professionals que no disposin dels recursos i el vulguin fer servir. I, en darrer lloc, també s’ha projectat un museu del cinema. I és que és cal aprofitar aquesta oportunitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top