Publicitat
Terrassa

Denunciat per llençar fruita a uns policies

Intervenció policial per sorolls a Ca n’Anglada

Agent de la Policia Municipal de Terrassa

Un individu ha estat denunciat aquesta matinada per llençar fruita a uns agents de la Policia Municipal a Ca n’Anglada. Els policies van anar a les 0.20 al carrer de Sant Cosme, al costat del passeig del Vint-i-dos de Juliol, després de rebre la trucada d’un ciutadà que informava dels sorolls causats per un grup d’individus. Els guàrdies van localitzar els infractors, nou persones, i els van denunciar per pertorbar el descans dels veïns. Un, a més, va ser multat per portar a sobre un gram de marihuana. Una persona aliena al grup va llençar peces de fruita als agents i va ser denunciada també, en el seu cas per menyspreu a l’autoritat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Denunciat per llençar fruita a uns policies
To Top