Publicitat
Terrassa

Les línies R2, R3 i R4 de Rodalies canvien els horaris per adaptar-se a l’estiu

Rodalies de Renfe reajusta i canvia els horaris de les línies R2, R3 i R4 "atenent a l’ important descens de la demanda que es produeix a l’estiu". Els nous horaris estaran en vigor entre el 29 de juliol i el 25 d’agost.

Els canvis a les línies R2 (Castelldefels-Granollers Centre), R3 (L’Hospitalet-Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell) ja s’havien fet en estius anteriors.

oferta

A més, degut a la nul·la demanda que es produeix en aquestes dates des d’aquesta setmana ja no circularan els trens de la línia R7 fins el 25 d’agost, diu Renfe. La nova oferta, afegeix, garanteix la mobilitat dels viatgers en aquestes línies. Segons la companyia, aquesta oferta és suficient per assumir els viatgers del tall de Metro de la L1.

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers que volen gaudir de la platja, Renfe ha incrementat l’oferta del servei de rodalia a l’estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb pràcticament vint trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top