Publicitat
Terrassa

Campanya del Banc de Sang amb premi

Aquest mes de setembre, el Banc de Sang i Teixits de Mútua Terrassa engega una nova campaña amb l’escola Salt Idiomes. Tots els donants que vinguin del 2 al 30 de setembre entraran en un sorteig d’un curs d’anglès, gentilesa de l’acadèmica. L’estiu acostuma a ser un període ddificultós pel que fa a les reserves de sang, ja que el canvi d’hàbits de la ciutadania fa que les donacions es redueixen entorn el 30% però les necessitats dels hopistals no minven. Expliquen des del Banc de Sang que aquest estiu no han patit tant per les reserves com anys anteriores, en part gràcies a que la gent de Terrassa s’ha mobilitzat per donar sang i fer-se donants de moll d’os, en solidaritat amb la Beth Pérez, una nena de 4 anys que pateix leucèmia. El Banc de Sang recorda que si durant l’estiu s’ha estat de viatge fora d’Europa, hi ha un període d’espera per poder tornar a donar d’entre 1 i 6 mesos. A més, la sang és un component biològic que caduca, i per tant, han d’assegurar mantenir el nivell estable de reserves, idealment per a 10-12 dies, mitjançant donacions regulars de sang. El Banc de Sang i Salt Idiomes impulsen la donació en setembre amb l’objectiu de mantenir i augmentar les reserves i superar les 700 donacions d’edicions anteriors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top