Publicitat
Terrassa

Últims dies per participar al concurs infantil de dibuix

Diari de Terrassa anima un any més als nens i nenes de 3 a 12 anys a fer un dibuix inspirat en el Nadal. El certamen, que compleix onze edicions, té molts al·licients per als participants perquè hi ha un munt de premis i una gran gala al Centre Cultural. Qui vulgui sumar-s’hi encara és a temps: la data límit per lliurar els treballs és el 31. Tres dies després, el 3 de gener, es farà la gala de lliurament de premis, presentada per l’humorista gràfic i col·laborador de Diari de Terrassa Eduard Torres, “Don Edi”, i que comptarà amb l’actuació del Ballet de Barcelona i una exhibició de dibuix de l’Escola Municipal d’Art i Disseny.

El concurs té tres categories; de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys. Els tres millors de cada categoria guanyaran un lot de productes Staedtler, però només per participar hi haurà també obsequis d’aquest marca de material escolar i dues entrades per assistir a la gala.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top