Publicitat
Terrassa

125 hospitalitzats per Covid-19 a la ciutat

El total de pacients amb Covid-19 hospitalitzats als centres de Terrassa ha baixat lleugerament respecte a les xifres de finals de la setmana passada. MútuaTerrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) sumaven ahir 125 malalts amb coronavirus hospitalitzats, mentre que la suma de divendres era de 135.

MútuaTerrassa informava ahir dimecres de 86 pacients Covid, 8 d’ells a l’UCI, 4 a la unitat de semicrítics, 65 a planta d’hospitalització i 9 hospitalitzats a domicili. Divendres eren un total de 84 (7 a l’UCI, 5 a semicrítics, 66 a planta d’hospitalització i 6 hospitalitzats a domicili). Per la seva banda, el CST tenia ahir 39 contagiats de coronavirus hospitalitzats (pels 51 de divendres), 24 d’ells a planta (36 divendres), 12 a l’UCI (9 divendres) i 3 a domicili (6 divendres).

La velocitat de transmissió del coronavirus (Rt) a la ciutat era ahir de 0,90, mentre que el risc de rebrot (EPG) se situava en 173 punts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top