Publicitat
Terrassa

Les properes, Mossèn Homs i Sant Llàtzer

Ahir, els equips de vacunació van començar a administrar les dosis a Terrassa i avui “desplegarem la campanya a tota la comarca”, va explicar Sònia Mariscal, delegada de la conselleria de Salut pel sector de les residències.

Aquesta setmana es vacunaran les residències de Rubí i Sant Cugat i la setmana vinent serà el torn per altres centres geriàtrics egarencs com la residència de Sant Llàtzer i Mossèn Homs, va explicar Mariscal. “Començarem per les residències grans i verdes -sense cap positiu ara- i anirem encabint les petites verdes i blanques”, aquestes les que no han tingut mai un positiu.

Catalunya espera rebre entre 60 i 65 mil dosis de vacunes Pfizer BioNTech cada dilluns i distribuir-les entre dimarts i divendres. En una primera fase, de gener a març, arribaran a les residències de la gent gran (interns i treballadors), als treballadors sanitaris i als grans dependents.

Mariscal va explicar ahir que l’aprovació de la nova vacuna Oxford-Zeneka no altera en aquest moment el guió de vacunació als geriàtrics catalans. Salut ha comprat i ha programat “la vacunació en residències amb la vacuna Pfizer”, va afirmar. En properes fases de vacunació s’incorporaran altres fàrmacs, va afirmar Salut.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top