Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament activa en alerta el Pla d’Emergència per neu i vent

L’Ajuntament de Terrassa té a punt els dispositius necessaris per a donar resposta a les necessitats que es puguin derivar de les baixes temperatures, amb probabilitat de neu, i per ràfegues de vent, que es preveuen per a les properes hores. El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha activat en alerta els plans d’emergència especials per vent i neu, VENTCAT i NEUCAT, i ha comunicat la incidència d’aquest episodi pot tenir al territori. Davant d’això, l’Ajuntament de Terrassa ha activat en alerta el Pla Municipal d’Emergències Municipal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top