Publicitat
Terrassa

Agressions contra policies a la Maurina i Ca n’Anglada

El sindicat SPL denuncia la conflictivitat a determinats barris i demana que torni el GIE del cos local

Diversos policies van ser atacats dimecres a la Maurina i Ca n’Anglada. Al primer barri van ser envoltats i intimidats per un grup d’individus que intentava evitar una denúncia per estacionament indegut. Un va ser detingut per atemptat. A Ca n’Anglada, els agents van patir amenaces i llançament d’objectes en tractar d’acabar amb uns disturbis. El Sindicat de Policies Locals (SPL) denuncia els fets i reclama la reimplantació del GIE, el Grup d’Intervenció Especial.

La situació de conflictivitat latent a Ca n’Anglada esclata cada cert temps en altercats com el de dimecres i com el que es va desencadenar el 30 de març passat, amb una batalla campal amb pals i navalles. Dimecres, a les 20.10 hores, els mossos van alertar el cos local d’una baralla amb 30 implicats i un ferit lleu. Ambdós cossos van establir un perímetre de seguretat i els agents van ser increpats. Un individu va acabar detingut per agredir un mosso. La policia ha reforçat la vigilància al barri en les darreres setmanes.

A la Maurina, els policies estaven denunciant uns vehicles mal estacionats al carrer de Felip II quan un home els va començar a increpar, barrejant-se en mig d’un grup de persones per evitar ser identificat, va explicar la policia. Un dels individus va agredir un agent i va acabar detingut.

En aquests moments “és quan ens adonem de l’enorme labor que realitzava el GIE, aquesta unitat que va ser dissolta per acontentar quatre radicals. Les grans ciutats de Catalunya, excepte Terrassa, disposen d’un grup com el GIE”, destaca el sindicat, que advoca per recuperar el control dels barris: “S’ha abandonat de tal manera la policia i alguns barris, que la situació és ja inadmissible i requereix voluntat política per solucionar-la”, afegeix.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Agressions contra policies a la Maurina i Ca n’Anglada
To Top